11-07-19
18:23
Drie deelnemers uitgesloten

Helaas zijn er ook dit jaar weer figuren die het niet nodig vonden om na het inschrijven voor de Tour de Pool de France het inschrijfgeld van 5 euro te betalen. Ondanks het versturen van mails en Tikkies hebben Marcel van den Bovenkamp, Evert Oosterbroek en Rijk van Huisstede het inschrijfgeld niet betaald. Genoemde heren zijn uitgesloten van verdere deelname. Tegelijkertijd hebben wij het prijzengeld definitief vast kunnen stellen. Dit is in het linkermenu terug te vinden onder Regels.


03-06-19
13:20
Hoogte prijzengeld

Het totaalbedrag aan inschrijfgeld wordt uitgekeerd als prijzengeld. De exacte verdeling wordt bekend gemaakt als iedereen betaald heeft.

Op www.pvanes.nl is te vinden hoe de verdeling er afgelopen jaren uit zag.


03-06-19
13:19
Betaling inschrijfgeld

Na het verwerken van de inschrijving wordt er een e-mail gestuurd met het rekeningnummer waar het inschrijfgeld naar dient te worden overgemaakt. De betalling moet uiterlijk maandag 8 juli bij de organisatie binnen zijn. Afgelopen jaren hebben we namelijk te vaak gehad dat deelnemers het inschrijfgeld niet betaalden, deze wanbetalers uit de stand verwijderd moesten worden en dat het prijzengeld vervolgens naar beneden bijgesteld moest worden.


03-06-19
13:18
Aanbrengen van wijzigingen

Het aanbrengen van wijzigingen is mogelijk tot zaterdag 6 juli 12.00 uur. Dit kan via e-mail ( tourdepooldefrance@pietervanes.nl ) door melding te maken van het nummer en naam van de renner die vervangen moet worden en naam en nummer van de renner die hiervoor in de plaats komt.